Camlinh Nguyen Rogers - Vietnamese lawyer in Sanford FL

Camlinh Nguyen Rogers

Nguyen Rogers Law

In 2002 she formed American Bridge Advisors and incorporated in the year of 2009. Throughout years of dealing with markets operation, different cultures, and rules, she employed these experiences and knowledge to adopt the activities for American Bridge Advisors, Inc. as a business establishment and Immigration Services. Her experiences, skill, and education have provided the clients the most benefits and the best services, that play the central heart of the Nguyễn Rogers Law firm operation goal.


Hiện tại Cẩm Linh là Luật Sư Tiến Sĩ ở Mỹ. Cẩm Linh nhận: 1) giải quyết tất cả các vấn đề khó khăn với Tổng Lãnh Sự / Đại Sứ Quán của Mỹ về đơn xin Nhập Cảnh vào Hoa Kỳ; 2) dựa trên luật định của Mỹ, Luật Sư Cẩm Linh tư vấn cho khách hàng diện thích hợp nhất để về xuất cảnh sang Mỹ, hay nhập cảnh vào Mỹ để đơn di trú được Sở di trú Mỹ – USCIS đồng ý với tỷ lệ cao nhất; 3) làm đại diện cho khách hàng sống ở 50 tiểu bang của Mỹ, hay ở nước ngoài để thương thuyết với sở di trú và Lãnh Sự Mỹ để các hồ sơ bi treo dài hạn hoặc bị từ chối được giải quyết thật sớm hoặc được cấp visa.
Cẩm Linh đã xin được nhiều loại visas, ngắn hạn và dài hạn, giấy phép làm việc, visa làm việc, và thẻ xanh cho nhiều khách hàng từ nhiều nước trên thế giới. Cẩm Linh nhận giải quyết các hồ sơ đã từng bị thất bại và mở lại thành công hầu hết các hồ sơ bị đóng, hoặc bị từ chối với nhiều lý do khác nhau, để người khách hàng không phải xếp hàng dài hạn để chờ số visa; và được cấp visa hoặc thẻ xanh ngay. Cẩm Linh cũng đã thành công cho nhiều trường hợp bị từ chối cấp Visa sang Mỹ vì bị phạm tội hình sự hoặc vi phạm luật của Mỹ trong quá khứ.

Việc Luật Sư Cẩm Linh nói, viết thaǹh thạo tiếng Việt Nam là một trong những chìa khoá thành công của các hồ sơ xin định cư tại Mỹ hoặc các vụ án đưa ra tòa trục xuất khỏi Mỹ. Cẩm Linh đã tranh chấp thành công hầu hết các trường hợp bị Sở Di Trú đưa tòa án di trú và người khách hàng không bị trục xuất khỏi Mỹ. Khi đánh giá công việc Luật Sư Cẩm Linh làm, khách hàng người Việt Nam thường nói: “hồ sơ nào Cô Linh nhận làm thì hồ sơ đó sẽ thành công”.

Licenses

California, United States Active
Licensed for 8 Years
since Jun 2014

Education

California School of Law
Juris Doctor Law
2012

Associations

American Bar Association
Member since 2014
American Immigration Lawyer Association
Member since 2016
California Bar Association
Member
Great Orlando Asian American Attorney Association
Member

Message Camlinh Nguyen Rogers

You have successfully sent your message. Please allow the professional 1 to 2 business days to get back to you.

Please note that this submission does not create an attorney-client communication. Attorney client relationship is formed only when attorney formally agrees to represent you. By sending this message you are giving permission to the attorney to contact you.


Languages
  • English
  • Vietnamese
  • French

Nguyen Rogers Law

215 S. Oak Avenue
Sanford, FL 32771Facebook page for Camlinh Nguyen Rogers - Vietnamese attorney in Sanford LinkedIn page for Camlinh Nguyen Rogers - Vietnamese attorney in Sanford

Are you a Vietnamese attorney in Sanford, FL? Publish your listing for free.


Similar Listings